wonder-word overzicht wonder-word workshops wonder-word schrijfcoaching wonder-word contact

Wonder-word-producten

* INSPIRATIESPEL VOOR SCHRIJVERS

Dit schrijfspel bevat 85 diepzeekaarten die je uitnodigen om je levensverhaal nader te onderzoeken. Al schrijvende duik je door verschillende lagen van je leven. De speelse en concrete vragen wakkeren je schrijflust aan. Verras jezelf met nieuwe invalshoeken en opgedoken verhalen. Prikkelend en creatief!

Dit inspiratiespel is een product van WOORDEN JUTTEN AAN ZEE. Bekijk onze website voor meer informatie over het spel en onze workshops aan zee.

Het kaartspel kost 17,50 euro (incl. portokosten 21 euro) Bestellen: info@woordenjuttenaanzee.nl of nanda@wonder-word.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* MARITIEME VERHALENBUNDEL 'VAREN IS MIJN WERELD'

Varen is mijn wereld bevat achttien verhalen van de huidige generatie maritieme schrijvers - waaronder het verhaal 'Ganzen vallen zacht' van Nanda Huneman. Een gevarieerde bundel vol spannende, mystieke, verontrustende en intrigerende verhalen over de aantrekkingskracht van de zee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het boek kost 17,90 euro (excl portokosten) en is te bestellen via nanda@wonder-word.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* FOK

FOK is een eigenzinnige roman over een jonge vrouw die de oceaan overzeilt en anders naar haar verleden leert kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tara groeit op in een schippersfamilie. Ze zwijgt tot haar vierde, luistert naar de golven en verzamelt zeewoorden in haar hoofd. Als ze in een dorp aan de kust naar school gaat, moet ze leren een landkind te worden. Ze is een buitenbeetje en houdt zich met moeite staande. Op zee voelt ze zich meer thuis.
Jaren later, als ze is aangemonsterd op een schip dat de oceaan oversteekt, wordt ze niet alleen geconfronteerd met een oude liefde, maar ook met een grote en onbegrijpelijke gebeurtenis uit haar verleden. Langzaam leert ze opeen andere manier naar haar eigen verhaal te kijken.

Fok is een eigenzinnige roman geschreven in een originele beeldtaal. Voor meer informatie en recensies zie de FOK-pagina op deze website.

Het boek kost 19,95 en is te bestellen via nanda@wonder-word.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* WEDUWES WORDEN NIET VERLIEFD

Een journalistiek reisboek over ontmoetingen met alleenstaande vrouwen in India

 

  

 

 

 

 

‘Alle vrouwen trouwen.’ Een veelgehoorde uitspraak tijdens Nanda Huneman’s zoektocht in India naar alleenstaande vrouwen; een uitzonderlijke groep in een land waar 99% van de vrouwen trouwt. Maar Nanda was vastbesloten vrouwen zonder man te vinden. Want; wat drijft hen om alleen te leven?
In dit boek portretteert Nanda op een verhalende manier weduwes, nooit-getrouwde en gescheiden vrouwen. Werkeloze Leela, zelfbewuste Aprajita, adellijke Geetanjali; allen vertellen openlijk over hun strijd, liefdes en keuzes. Nanda plaatst deze verhalen naast de roddels en veroordelingen van buren en familie. Totdat ze zoveel tegenstrijdigheden hoort, dat ze niet meer weet wat waar is.

ER IS OOK EEN ENGELSE VERSIE VAN HET BOEK BESCHIKBAAR!

Het boek kost 15,95 euro en is te bestellen via nanda@wonder-word.nl

 

 

 

wonder-word.nl