wonder-word overzicht wonder-word workshops wonder-word schrijfcoaching wonder-word contact

Schrijfcafé

 

HET EERSTVOLGENDE SCHRIJFCAFE IS OP ZATERDAG 2 JUNI VAN 11 TOT 13 UUR

schrijfcafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 


OVER HET SCHRIJFCAFE
Het schrijfcafe is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen, verschillende stijlen uit te proberen en om je schrijfsels te delen met andere schrijfliefhebbers.

Het schrijfcafe draait vooral om het plezier in het schrijven. Laagdrempelige en creatieve schrijfopdrachten helpen je op gang. Ieder schrijfcafe heeft een thema.

Bij het schrijfcafé is iedereen welkom. Schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om de hele reeks te volgen, maar de cafe's zijn ook prima afzonderlijk te volgen.

Het schrijfcafe is tevens een goede manier om kennis te maken met wonder-word. Zie ook de blog 'De lichtheid van het Schrijfcafe

schrijfcafe lhc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTISCH
Iedere eerste (of tweede) zaterdag van de maand, van 11-13 uur, in het Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1 te Utrecht. 15 euro, inclusief twee drankjes.
Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon binnenlopen.

Zie ook www.hartlooper.nl

DATA SCHRIJFCAFE voorjaar 2018
Zaterdag 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 12 mei, 2 juni

SCHRIJFCAFE DIGITAAL VOLGEN
Kan je er niet bij zijn zaterdag 2 juni maar heb je wel behoefte aan een creatieve vrijheidsboost? Stuur dan een mailtje naar nanda@wonder-word.nl met de titel 'Schrijfcafe online'. Na betaling (15 euro excl. btw) ontvang je zaterdag 2 juni een mail met:

• Drie stimulerende schrijfopdrachten via tekst, video of podcast
• Een blog of vlog om in de sfeer te komen
• Een verrassing

 Vervolgens plan je zelf ergens twee uur schrijftijd in en ga je los. In het cafe of gewoon thuis.

schrijfcafeschrijfcafe

 

 

 

 

 


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS:

* De kracht van het Schrijfcafe zit 'm voor mij in het feit dat alles goed is. Dat het gaat om het plezier in het schrijven en dan volgt de eventuele rest vanzelf. Het is speels, vrolijk, met ruimte voor iedereen om zijn of haar schrijfsels te delen. Nanda's feedback is heel waardevol. Ze benadrukt de pareltjes in je tekst. Daardoor voel ik me vrij te schrijven wat er in me opkomt. De thema's zijn prikkelend en telkens weer een uitnodiging om mijn creativiteit te laten stromen en mezelf te verrassen. (Marielle)

* Het schrijfcafe maakt je creatief en los en warmt je op om thuis verder te schrijven. (Sini)

* Wat ik waardeer aan het schrijfcafe: de afwisselende thema's, de opbouwende feedback, de losse sfeer, het vele lachen en ik geniet van andermans verhalen en woordvondsten. (Cora)

* Nanda werkt 'drempelloos': de schrijfopdrachten die ze geeft zijn voor iedereen makkelijk op te pakken. Het is elke keer weer een verrassing wat daar uit komt! (Erszo)

- Het schrijfcafe is laagdrempelig en heeft een fijne opbouw, de verschillende invalshoeken helpen je verder. Het is helend en rijk. (Marike)

- De verschillende thema's blijven fascinerend. Verrassend hoeveel inspiratie er in een woord zit. Groen, blij, romantiek. (Mathu)

* Leuke opdrachten en thema's, persoonlijke feedback van Nanda, de kopjes thee en de schrijfblokjes, een veilige omgeving voor ieder schrijfsel, de gezelligheid, de locatie in het LHC. Top!

* Ik vind het Schrijfcafe heerlijk! Telkens weer word ik erdoor verrast. Door mezelf; wat ik allemaal kan schrijven. Maar ook door de andere deelnemers, ik vind het altijd heel leuk om hun stukjes te horen.

 

wonder-word.nl